De basis van glutenvrij & vegan bakken
In dit uitgebreide e-book met 26 pagina's deel ik mijn jarenlange ervaring met het bakken van glutenvrij en vegan koek & gebak.
Je vindt hierin een schat aan waardevolle informatie om de basis van glutenvrij en vegan bakken onder de knie te krijgen. Geen moeilijk gedoe met ingewikkelde ingrediënten: met mijn heldere uitleg en praktische tips kan iedereen eenvoudig én smaakvol glutenvrij en vegan bakken.
Wat vind je in dit e-book?
-
Alles over de ingrediënten die ik gebruikte in mijn bakkerij
Zodat ook jouw glutenvrije en vegan baksels smaakvol en smeuïg uit de oven komen.
-
Hoe je eenvoudig ingrediënten vervangt
Allerlei opties voor het vervangen van tarwe, boter, room en ei.
-
Mijn persoonlijke tips voor de beste merken en producten
Zodat je niet zelf eindeloos op zoek hoeft.
-
Baktechnieken uit mijn bakkerij die het verschil gaan maken
Hiermee behoed jij jezelf voor klassieke bakfouten.
-
Hoe je kruisbesmetting in de keuken voorkomt
Handig als je aan de slag wil voor een familielid of vriend(in).
-
BONUS: complete boodschappenlijst met mijn favoriete producten en merken voor een vliegende start in de keuken.
Ben je op zoek naar glutenvrije en vegan recepten? Bekijk dan mijn e-books met cookie pie recepten en koekrecepten.

Inkijkexemplaar



