top of page
Voorkant e-book De basis van glutenvrij & vegan bakken e-book

De basis van glutenvrij & vegan bakken

In dit uitgebreide e-book met 26 pagina's deel ik mijn jarenlange ervaring met het bakken van glutenvrij en vegan koek & gebak.

 

Je vindt hierin een schat aan waardevolle informatie om de basis van glutenvrij en vegan bakken onder de knie te krijgen. Geen moeilijk gedoe met ingewikkelde ingrediënten: met mijn heldere uitleg en praktische tips kan iedereen eenvoudig én smaakvol glutenvrij en vegan bakken.

Wat vind je in dit e-book?

  • Alles over de ingrediënten die ik gebruikte in mijn bakkerij
    Zodat ook jouw glutenvrije en vegan baksels smaakvol en smeuïg uit de oven komen.

​​

  • Hoe je eenvoudig ingrediënten vervangt
    Allerlei opties voor het vervangen van tarwe, boter, room en ei.

  • Mijn persoonlijke tips voor de beste merken en producten
    Zodat je niet zelf eindeloos op zoek hoeft.​
     

  • Baktechnieken uit mijn bakkerij die het verschil gaan maken
    Hiermee behoed jij jezelf voor klassieke bakfouten.
     

  • Hoe je kruisbesmetting in de keuken voorkomt
    Handig als je aan de slag wil voor een familielid of vriend(in).
     

  • BONUS: complete boodschappenlijst met mijn favoriete producten en merken voor een vliegende start in de keuken.

Ben je op zoek naar glutenvrije en vegan recepten? Bekijk dan mijn e-books met cookie pie recepten en koekrecepten.

Een versgebakken VRY Bakkery cookie pie

Inkijkexemplaar

Bestellen

bottom of page