FAQ

Bestellen

Wat kan ik bestellen?

VRY Bakkery is een online glutenvrije & vegan bakkerij. Je bestelt bij ons de lekkerste cookie pie, brownies, boterkoek en koeken. Alles is glutenvrij, lactosevrij en koemelkvrij, eivrij en vegan!

Hoe plaats ik een bestelling?

Voeg de gewenste producten toe aan je winkelmandje. Klik op 'verder winkelen' als je meer wil toevoegen of op 'bestellen' als je wil afrekenen. Vul je adresgegevens in, betaal online en je bestelling is geplaatst! Na betaling krijg je een bestelbevestiging gemaild. Je ontvangt ook een mail zodra je bestelling verzonden is.

Geldt er een minimum bestelbedrag?

Ja, je kan een bestelling plaatsen vanaf €8,95.

Verzending

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Hieronder zie je de meest actuele verzenddata:

  • Besteld t/m 17 april = op 22 april verzonden

In principe bezorgt PostNL de volgende dag, maar het ook langer duren. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Met welke vervoerder wordt mijn bestelling verzonden?

Met PostNL voor verzending naar Nederland en België.

Waarom wordt mijn bestelling niet gelijk verzonden?

Ik werk met pre-orders om zo min mogelijk voedsel te verspillen. Alleen wat verkocht is wordt vers gemaakt. VRY Bakkery is geen groot bedrijf met diverse medewerkers. Ik (Melissa) run dit bedrijf naast een fulltime baan waardoor het concept 'vandaag besteld, morgen in huis' niet mogelijk is.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle lekkernijen passen door de brievenbus waardoor je slechts €3,95 verzendkosten betaalt voor verzending binnen Nederland (PostNL). Plaats je een grotere bestelling, dan wordt je bestelling via reguliere pakketpost verzonden en zijn de verzendkosten €6,95. De verzendkosten worden automatisch berekend. Vanaf €60 is verzenden gratis. Verzending naar België kost altijd €9,75 (DHL).

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Gratis ophalen is mogelijk op vaste data en tijden in Maassluis (Zuid-Holland). Bij de producten staat de geldende ophaaldatum en tijd vermeld. Het adres ontvang je apart per e-mail.

Producten

Hoe gaan jullie om met de claims 'glutenvrij' en 'lactosevrij'?

In juni 2022 zijn onze koeken getest op sporen van gluten en lactose door Allergenen Consultacy BV. Er zijn geen sporen van gluten en lactose aangetoond. Lees meer hierover op de informatiepagina over allergenen.

Hebben jullie ook assortiment zonder suiker?

Nee, alle producten in het assortiment bevatten suiker.

Ik ben zwanger, kan ik alles veilig eten?

Jazeker! We maken geen gebruik van rauwe ingrediënten.

Kan ik de ingrediëntenlijsten inzien?

Jazeker! Onze klanten hebben vaak te maken met intoleranties en/of allergiën. Daarom vind je op elke productpagina een link naar de ingrediëntenlijst om je te helpen beslissen wat je kan bestellen.

Hoe lang zijn de producten houdbaar?

De producten zijn het lekkerst als je ze binnen 5 dagen na ontvangst opeet, maar blijven zeker nog 7 dagen goed. Je bewaart alles het best goed afgesloten op kamertemperatuur.

Ga je de lekkernijen niet direct opeten? Leg ze dan na ontvangst goed afgesloten in de vriezer. Zo blijft alles minimaal 3 maanden heerlijk vers.

Bevatten de producten noten?

In sommige producten zitten noten, bekijk hiervoor de ingrediëntenlijsten. Als noten niet als ingrediënt vermeld staan mag je ervan uit gaan dat er ook geen sporen van noten in het product zitten. Onze producten zijn hier echter niet op getest, dus wij kunnen dit niet garanderen. Overweeg zelf of dit een gezondheidsrisico voor jou is.

Overig

Kan ik een bestelling cadeau doen?

Dat kan zeker! Plaats een bestelling en vul bij afleveradres het adres van de ontvanger in. Je kan ook kiezen voor de VRY Bakkery giftcard.

Kan ik een zakelijke bestelling plaatsen?

Jazeker! Bekijk hiervoor de pagina's voor bedrijven (voor op maat gemaakte relatiegeschenken, kerstpakketten etc.) en voor horeca. Neem gerust contact met ons op.