Nieuw: glutenvrije vegan boterkoek

Een glutenvrije vegan boterkoek die nét zo lekker smaakt als je altijd gewend was... die vind je sinds kort in de shop! 

Boterkoek zonder boter?
Ja, je leest het goed. Deze glutenvrije vegan boterkoek bevat geen roomboter. Anders zou 'ie natuurlijk niet lactosevrij, koemelkvrij en vegan zijn. Er zit ook geen ei in of andere dierlijke producten. Wat zit er dan wel in?

➔ plantaardige boter
➔ gecertificeerd glutenvrij bloem
➔ een vleugje vanille extract

Ik raad je aan om de ingrediëntenlijst goed te bekijken. Op de productpagina staan de allergenen vermeld met een linkje naar de ingrediëntenlijst. In de boterkoek zit namelijk cashewnoot. Dit is een heel neutrale noot die je ook eigenlijk niet proeft, maar die wel noodzakelijk is om deze boterkoek zo lekker rijk van smaak te krijgen. Kan je niet tegen (cashew)noten, dan kan je de boterkoek beter niet bestellen. 

Grappig weetje
Ik had eigenlijk een heel ander product in gedachten om te maken. Na het bakken proefde ik dit en vond ik het meer boterkoek dan datgeen wat ik eigenlijk wilde maken. Ik heb deze boterkoek dus min of meer per ongeluk gecreëerd. ðŸ¤ª 

Bestellen
De glutenvrije vegan boterkoek is te bestellen in 4, 6 of 12 stukken. De stukken zijn hetzelfde formaat als de brownies. Ik weet nog niet of de boterkoek elke verzendronde te bestellen is of dat ik het ga afwisselen met andere producten.

Mogelijk komt er een combi treat box mét boterkoek aan. Zo kan je voordelig van alles wat bestellen. Wil je hier niet op wachten, dan raad ik aan om de box met 4, 6 of 12 stukken te bestellen. De boterkoek is, net zoals al onze andere producten, heel goed in te vriezen. Zo heb je voor ieder moment iets heerlijks in huis. 🥰

Heb jij al een bestelling geplaatst? Tag VRY Bakkery op Instagram en laat me weten wat je ervan vindt!

Liefs, Melissa

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.