Shop update: in januari geen verzending

De laatste weken werd mij meermaals gevraagd wanneer er weer nieuwe voorraad komt om te bestellen. De shop stond de laatste tijd vooral in het teken van de feestdagen (met de Sinterklaas box en de Christmas Collection) waardoor het vaste assortiment, zoals brownies en cookie pie, even niet te bestellen was. 

Ik vond het daarom de hoogste tijd voor een shop update!

De laatste maanden

Zoals sommigen wel weten, en sommigen misschien ook niet, run ik VRY Bakkery in mijn eentje naast een fulltime baan. De afgelopen maanden zijn waanzinnig leuk geweest met veel bestellingen (waarvoor dank!) en maar liefst twee glutenvrije markten. Vanzelfsprekend waren de afgelopen maanden hierdoor ook erg druk, met voor mij weinig vrije tijd.

Januari

Ik merk dat ik even pauze moet nemen. Daarom is VRY Bakkery in januari een maandje gesloten. Mijn ervaring van vorig jaar is dat januari toch een maand is waarin niet zoveel besteld wordt en zo kan ik even uitrusten en tijd maken voor andere dingen. Ik ga niet stoppen, daarvoor vind ik dit nog veel te leuk. En ik heb de leukste klanten, dat ook. ๐Ÿ˜Š

Nieuwe voorraad glutenvrije vegan lekkernijen

Het goede nieuws is dat er weer nieuwe voorraad is in de shop! Je kan dus weer naar hartenlust brownies, cookie pie, boterkoek en koeken bestellen. Bedenk wel (het staat ook op de productpagina's) dat je bestelling pas op 6 februari verzonden wordt!

Bedankt voor het lezen! Heb je vragen of wil je iets kwijt, dat kan hieronder via een reactie of stuur me een DM op Instagram. ๐Ÿงก

Liefs, Melissa

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.